PALVELUT

Pieni Ridibundus-niminen toimistoni on jo tovin tarjonnut asiakkailleen monenlaisia viestinnän palveluja. Autan mielelläni erilaisissa kuvituksiin, graafiseen suunnitteluun, muuhun sisällöntuotantoon tai kuvataiteisiin liittyvissä tarpeissa. Ai Ridibundus? No se on latinaa tietenkin ja viittaa nauramiseen. Toimeksiannosta toiseen ilon ja uteliaisuuden saattelemana.

Viestinnällisten palveluiden ohella tartun ennakkoluulottomasti muihinkin moniammatillisiin haasteisiin, joita on mahdollista tarkastella ennen kaikkea luovuuden ammattilaisena. Tämä voi tarkoittaa työpajoja tai sellaisia toimintaympäristöjä, joissa kuvataiteilijoita ei perinteisesti ole totuttu näkemään. Laita rohkeasti viestiä, niin arvioidaan yhdessä, olisiko lähestymistavastani hyötyä ja iloa myös teille.

Mikäli et löydä valikoimistani tarvitsemaasi, yhteistyössä osaavan kumppanuusverkostoni kanssa palvelukavalkadi on tätäkin laajempi.

HINNOITTELU

Tarjoan palveluni tuntityöskentely- tai urakkahinnoittelulla. Toimeksiannot ovat usein hieman erilaisia keskenään ja vaihtelevat yksityiskohdat vaikuttavat myös hintaan. Pääsääntöisesti tuntitaksani on 85 euroa + alv ja laskutus tapahtuu puolen tunnin tarkkuudella. Tarkastelen jokaista toimeksiantoa kuitenkin erillisenä kokonaisuutena ja lasken mielelläni tarjoukset projektikohtaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Esimerkiksi visuaalisen viestinnän palveluiden osalta hinta rakentuu mm. aloituspalaverin, luonnosten, vedoskierrosten ja lopullisen toteutuksen pohjilta. Aktiivinen yhteydenpito, aikataulukuuliaisuus ja varmatoimisuus kuuluvat aina hintaan.

Olen YEL-vakuutettu ja kuulun ALV-rekisteriin.